Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svaret var kärlek

 

 

runt den springande punkten
samlade jag mina frågor
lade dem ned på svarens altare
försköt tankar rundade i kanten
den vassa precisionen sökt

 

svävande på molnen flöt de
obegripliga att läsa
men genom ödmjukhetens glasöga framstod det klart
- svaret var kärlek




Fri vers av kath
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-05-18 08:45



Bookmark and Share


  choralone
Svårhittad kärlek? Kul skrivet om letandet av det:-)
2005-05-18
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath