Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika blommor

Jag är en vacker blomma
som du
i rabatten och buketten
möts vi
Jag är en vacker blomma
med taggar
och du är slät
eller kanske är du luden
och låg och gul
och jag är lång och ranglig
och vit.
Det kan lika gärna hända att jag är röd
med hundratusen kronblad i ring
och du är ljuvligt rosa
och doftar ingenting.
Jag ser helt säkert inte ut
precis som du
Det är som det ska vara
med blommor.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-26 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP