Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strössel

Om det vore så enkelt
som att jag öppnade armarna
så att du kunde krypa in
då hade jag suttit med händerna utsträckta alltid

Om det vore så enkelt
att du kunde sova som Törnrosa
och slippa ifrån livets taggar
då hade jag mörklagt mitt rum och bäddat ner dig där

Om det vore så enkelt
att uppmuntrande ord hjälpte
och lite strössel på glassen
då hade jag talat oavbrutet och strösslat än!

Det vore enkelt.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-26 17:14



Bookmark and Share


    eva m h
Ibland önskar man att det vore så enkelt!
Som att blåsa på det som gör ont och allt blir bra!
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP