Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-och var rädd om dig


Mjukna min vän-

Kanske idag är dagen
då du ska se med mildare ögon
på dig själv

Kanske idag är dagen
då du ska våga släppa lite
på kraven

Kanske idag är dagen
då du ska orka vila lite
från bästbästbäst
för att dugadugaduga

Tänk om det var ett litet syskon
som började göra
på samma sätt
och tänk om din bästa vän
var lika hård mot sig.

Vad skulle du göra då?

\"\"



Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-26 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP