Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vååår!

Det var en aning
i luften idag, i luften idag
och det är absolut så
att ljuset kommer åter

och mitt hjärta
slår extraslag av lycka
för det som var teori
kändes på riktigt, på riktigt!
 
Även om det blir mera snö
igen innan det töar bort
så kan jag verkligen tro på, tro på
att det kommer en vår!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-26 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP