Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjällen

Jag vet en dröm
som bor
för evigt
i ditt huvud

sommarvandringen




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2007-12-26 17:19



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Så, är du tankeläsare nu också? Visst, jag förstår att det är fler än jag som när den drömmen!
mvh
Per
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP