Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småbarnspjäsen

Skrattet från ett litet barn
framför barnteaterridån
väcker ett leende inuti mig

och jag ser att jag själv
och alla som är för gamla
sitter och klappar händerna

och håller andan av spänning
när de leker kurragömma
på småbarnsscenen

och tillochmed min kompis
med slips och kavaj
dansar runt i en enkel dans...

Vi sveps med av lyckan
hos de små små barnen
när de känner igen sig

och när de ropar till
av överraskning;
Det var en griiis i säcken!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-12-26 17:20



Bookmark and Share


    eva m h
Känner igen mig!!
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP