Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora barn

Jag trodde inte på er
som sa små barn små bekymmer
stora barn stora bekymmer
för jag blev ganska trött
av mina fyra barn på sex år

och ni glömde säga
vilka stora glädjeämnen de är
de där stora barnen, juvelerna,
så de uppväger alla bekymmer
i världen!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-26 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP