Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror det var din beröring



*

Har du tänkt på mig idag

jag kände en tanke

som föll i mitt hjärtas hav


*

 




Fri vers av DanSan
Läst 494 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-27 08:39



Bookmark and Share


  Cris
Mmmn...vad fint!
2007-12-28

  Night Soul Woman
Kan det bli vackrare än så?
Vackert skrivet:)
*bokmärkes*
och
*applåd*
2007-12-27

  Spirit
Det här går rätt in känner igen mig...Spirit
2007-12-27

  charlotte hedendahl
Oj,så vackert!
2007-12-27

  Åsa Gustavsson VIP
Åh, så nära, så nära din kära!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan