Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i världen

Vilse i världen vi går
och söker som alla en mening
värme och tröst ingen får

Vilse i världen vi går
söker en hand att hålla
på stigarna där vi går

Vilse i världen vi går
och trösta vi må varandra
den varmaste tröst vi når

Vilse i världen men nära
en annan på stigen vi vandrar
så hjälpas vi åt att bära

Vilse i världen vi går
närhet och läkande tröst
vilar mot medvandrarens bröst




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2007-12-27 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP