Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-- efterföljare till "sträcker ut min hand" --


Nätmöte i natten.

En natt sträckte jag ut
min hand i mörkret
och försökte röra vid dig
för att se om du levde

sen släppte jag taget,
min okända vän,
av respekt för ditt privatliv-
jag kände ju inte dig.

Du gjorde mig så glad
när du skrev sen:
"Jag lever än.
Tack för att du bryr dig!"


Så skira och luftigt lätta
kan möten på nätet vara-
och dock så pregnanta
och fyllda av mening.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-27 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP