Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...killar...


\"Ingenting.\"

Vad tänker du på?
Säger jag
och får svar-
kanske inget jag begriper,
men ett svar.
 
Och så frågar du:
Vad tänker DU på-
Vilken hopplös fråga!

Jag tänker ju alltid
på tusen saker
och de far omkring som blixtar
i mitt huvud!

Hur ska man svara
så du begriper?

Det blir en lång trasslig berättelse
det blir en evighetsredovisning
det blir en kängurustory- hopphopphopp

Jag undrar hur du klarar att tänka
på EN sak
eller på
INGENTING...




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-12-28 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP