Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggig och skör

Jag såg dig verkligen en gång
lilla flicka
och du tiggde cigaretter utanför Konsum

Och jag sa "be din egen mamma"-

För jag var dum
o visste inte att du inte hade nån

Jag såg dig när du tiggde busspengar
och jag sa
"du kan åka med mig på mitt busskort"

men du ville åt ett annat håll
eller så behövde du pengar

Jag sa "vad heter du?"
och
"det sa du inte förra gången.."

Tog dig på bar gärning!
Det var din tvillingsyster...

Jag lär mig sakta.
Och dömer mer sällan.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-28 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP