Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(flyttar hit lite texter om ni undrar var jag får allt ifrån- det kan vara ett par år gamla grejer...)


Östersjön är grund idag

Småsmåsmå vågor
mjukar upp ytan
på det gråa silverhavet

vattnet ser fast ut
fast när att bära
om man ville gå över till
Andra Sidan

det är en centimeter djupt
verkar det
och jag trippar lättlättlätt
över
fortfortfort

glider sista biten
hinner lagom bromsa in
för att komma upp på klippan
och tas om hand
av kvinnorna i hucklen
och förklän.


Nu har jag drömt igen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-29 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP