Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stavas kung


K.U.N.G.

K.U.N.G. stavas Kung
hette en lek när jag var ung
ringdans och bollspel, kräla i sand
ljushåriga barn i ett främmande land

Jag undrar ibland: vart tog ni vägen
Känner jag igen, eller står jag förlägen
den dag som jag råkar möta igen
kanske jag då får en återfunnen vän?

Min barndom känns så långt, långt borta
mina känslor kommer alla till korta
men speglar jag mig ihos min bror eller syster
känns ändå inte dåtiden alltför dyster

Minns du, kommer du ihåg, hur var det nu igen
och hur var det nu som vi gjorde sen
vi ser på svartvita bilder, bara,
men minns allt i strålande färger klara

Snart leker vi som barn och sjunger sånger
som vi förr sjöng tusen och tusende gånger
och skrattar åt våra urgamla skämt
sådana som vi har skrattat åt jämt!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 00:04



Bookmark and Share


  aol
vackert
du ä värdefull dkten hittar inte den
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP