Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu

Kröker skelettet i frusen hand
och håller vårens hjärta
fånget flaxande i buren

isande stråk på himlasky
bådar en köldstel morgon
tigande cyklar dagen

dammiga hien och pinnar
sträcker sig längtande uppåt
knoppar som väntar spända

inuti denna gråa ved
en explosion av grönska
väntar countdown zero.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP