Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindbock

Med bindel för ögonen i mörkret
trevar händerna i tom luft
strumporna frasar i mattan
och andetagen av två hörs.

Söker utan att ana
att överraskningen står där
men känner genom luften
värmen från ditt blod.

En hastig inandning
och förnimmelsen i fingertopparna
når samtidigt axoner-
synapser-
medvetande-

Du står naken i mörkret
mellan mina händer.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-30 00:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
aningsfylld och med ett djup som jag mest anar...
Tycker om!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP