Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mumintrollets mamma

Mumintrollets mamma
har en tjock mage
med randigt förklä
och hon kan koka kaffe hon
och packa matsäck
åt oss alla.

Mumintrollets mamma blir inte rädd
när det blåser lite
och hon kan göra det mysigt
i ett tält.

Mumintrollets mamma
har kramar till alla
och hon blir glad
när hon får en
liten blomma.

Mumintrollets mamma
vet inte hur man hånar
eller pratar skit om folk.

Sån skulle jag vilja vara.

Fast utan den här tjocka magen...




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-30 09:23



Bookmark and Share


    eva m h
Haha! Kanske jag bara är magen...Hemska tanke!
Skämt åsido... Hon var den som tog hand om det osynliga barnet och gjorde det synligt med sin kärlek...
Fina tankar du har!
2007-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag med.
Fast utan min dito mage.
Och jag kanske skall tillägga att jag vill fortsätta med den kromosomuppsättning jag nu har begåvats med i fråga om X, Y o s v.
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP