Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mumintrollets pappa.

Mumintrollets pappa har visserligen hatt
men han är ingen torrboll inuti.

Han tänker stora tankar
långsamt.


Som jag.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 09:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbar-han tänker stora tankar - som jag...skönt att inse att man kan ha stora tankar..
2007-12-30

    eva m h
Ingen brådska där inte! :-)
2007-12-30

  Larz Gustafsson VIP
En underbar familj, den där muminfamiljen.
Så frigjord på något sätt.
Rebeller. Fast snälla.
Jag älskade böckerna. Och gör det fortfarande.
Bland det första jag började läsa som barn.
Mumin, Pippi och Tintin...
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP