Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur en svit som börjar här. Fiktion för mig, kanske inte för dig.


1. En tagg i mitt hjärta

Det första tecknet har jag nästan glömt.
Det var en rastlöshet, ett vankande.
Det var en inåtvänd blick,
Och du hörde inte på mig
Som du brukat.

Det var ju så att du var orolig, men jag såg inte det.

Sen sa du att du hade varit hos doktorn.
-Är du sjuk? undrade jag.
- Nej, jag vet inte,
jag har inte känt mig så pigg på sistone...

Det var då jag kände den första gången,
Taggen i mitt hjärta.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-30 20:49



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Oj! Jag blir nyfiken!
Läsvärd början!
Vad ska komma härnäst?
2007-12-30

    Maria Malm
En tagg som känns.
2007-12-30

  Lena Krantz VIP
Ja det var en tagg som hette duga! Skall bli spännande att få läsa fortsättningen...
Gott skildrat!
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP