Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2. Nedslaget

Visst förstod jag att det var något särskilt
När du bjöd mig på middag
Hemma hos dig.

Jag försökte prata på som vanligt,
Konversera oss
Genom måltiden.

I soffan med tända ljus i rummet
Och din lugnaste skiva
Satt jag tillbakalutad
Och väntade.

Då -

Körde ett jumbojet genom väggen
Och huset rasade
Och min kropp stannade
Iskall i stormen.

- Jag har cancer.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-12-31 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP