Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3. I staden

Irrande i natten
Över broar, genom parker
Mellan bilar och hus

Plötsligt står jag i en stadsdel
Där jag bott för länge sen

- Vad gör jag här?

Jag har försökt att trösta,
Att ingjuta hopp,
Att lugna

Men det är jag som dör
Av skräcken att mista dig
Och jag kan inte be dig om tröst.

- Vad ska jag göra?

Jag ska vara stark
Jag ska ta hand om dig
Jag ska försöka…

ANDAS!

- Hjääälp!
Mamma!

Jag vågar inte.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-12-31 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP