Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4. I dina rum

Jag går omkring och vattnar dina blommor
Den här har du nog fått av mig...
Tittar ut ur dina fönster
Som brukar spegla dig.

Jag kryper ner ett slag i dina lakan
Och luktar på din morgonrock
Det känns så meningslöst och konstigt
Att inte du är här

På byrån ligger dina nycklar
Kom hem och ta hand om dem snart!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-31 09:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vilken härligt vemodig dikt...
Tycker verkligen om den!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP