Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6. Stackars jag

Jag var ju inte sjuk-
Men världen rasade runt mig
Jag skulle ju hjälpa dig
Men du fick ta hand om mig.

Jag kunde nästan inte jobba
Jag slutade med all motion
Gick omkring i cirklar
I stan om kvällarna.

Jag sov länge när jag var ledig
Och jag glömde handla mat
Jag blev rädd för telefonen
Jag blev rädd för allt.

Det konstiga är att jag tyckte synd
Om mig.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-31 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP