Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10. Väggen

Nu är du frisk
men jag är sjuk
för jag har gått in
i en vägg.

Jag kan bara en sak
och det är att ligga
i min egen säng
med armarna om mig.

Nu är du frisk
men med övergående värk
och mager och gammal
och sliten.

Och jag kan inte se på dig
och le för jag är sjuk
och har gått in i en vägg.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-31 18:00



Bookmark and Share


    Saulus
Den är besvärligd, den där förbannade väggen. Den stod ivägen för mig också en gång. Missade dörren i överljudsfart.
2007-12-31

  Rachel Roth
typiskt, typiskt...trovärdigt alltihopa är det.
2007-12-31

  Lyckohäxan Enediel
Hmmm...den där väggen borde rivas...
Bra dikt om det som inte är så lätt!
2007-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP