Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12. För plågan

Jag drömmer om en tablett
som trollar bort
all smärta
och död

Jag drömmer om ett sätt
att blunda för det svåra

Men vi är många som berörs
och vet att det är verklighet

Jag drömmer om en mindre ensamhet.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2008-01-01 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP