Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risodlaren

Jag har grävt en ränna
med min hacka
och kan leda vattnet
över min åker.

Jag har sått mitt ris
med mina händer
och nu leder jag vatten
över min åker.

Jag kan inte mer än hoppas nu
att skörden inte slår fel.
Jag har gjort allt
som står i min makt.

Jag har grävt en ränna
med min hacka
utefter hela min
risåker.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2008-01-02 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP