Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

Jag vill beröra
och låta mig beröras
av ord, av ord.
Jag vill vidröra
och låta mig röras
överallt på jord.

Jag vill förstummas
och häpna
och le
aldrig behöva blunda
eller glömma
att se.

Berör mig och stör mig
med dina ord.
Och låt mig beröras
av allt på jord.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-02 10:05



Bookmark and Share


    Maria Malm
Det är beröring det.
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP