Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen Yrsnö

 

Dansa, dansa flingors dans
ryck mig ut ur vett och sans

Famna kärleksfullt vårt land
med din mjuka yrsnöhand

Väsen vilt och vackert är
vinden har du mycket kär

Ylande du nalkas kall
sveper runt både gran och tall

Fall från himlar grå och mulna
lys upp världar kalla, kulna

Täck vårt land med ljusets färg
landa mjukt runt skog och berg

Vila sen i vidder vida
över vilka vindilar rida

Sprid ditt ljus i all din glans
yrsnö, dansa kärleksdans

 

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-02 11:21



Bookmark and Share


  Thirre
Vackert rimmat välkomnade!
2008-01-14

  noname_realmind
Fy f*siken vad vackert! :-))
**applåd**
2008-01-03

  Michaela Dutius
Vacker kärleks och välkomstdikt till snön -
2008-01-03

  coffe
helt underbar med värmande rimm berör du mig med humor och styrka..c betyg 5
2008-01-02

  Annika Persson
Vackert språk och vackra livsbejakande tankar. M v h Annika Persson
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP