Inspirerad av the Holes låt ”Doll parts” . . . samtidigt vad jag tror ett farväl till Kurt Cobain . . . " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av the Holes låt ”Doll parts” . . . samtidigt vad jag tror ett farväl till Kurt Cobain . . .


Doll parts (dockan)


Delarna av dockan låg
utspridda över rummet

en arm i ett hörn
ett ben på andra sidan

huvudet låg centrerat
i rummets mitt

med avrivet hår
och utpetade ögon

Kroppen var trampad, stampad
till oigenkännlighet

En lapp satt fastspikad
på väggen

spretig stil
skrivit med blod

ett öppet fönster
där gardinerna

rörde sig i vinden
och orden på lappen

- Farväl onda värld . . .
   nu reser jag!






Fri vers av DanSan
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-01-03 14:08



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag får så otäcka bilder av den här dikten, den kommer mig att tänka på världens barn... Starkt skrivet.
Saknar Curt Cobain!
2008-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Courtney Hate.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan