Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stressen dårar till mitt liv

 

stressen dårar till mitt liv
får det att se ut som en riktig röra
där inte en enda tanke går i något spår
ibland blir jag vanvettigt stress-sjuk 
livets lilla korta vill inte
ha sådant som bara ödslar tid
meningslösa måsten som sliter

det är då en stund i din cirkel gör mig hel igen




Fri vers av kath
Läst 216 gånger
Publicerad 2005-05-20 06:51



Bookmark and Share


  madinsane
'en stund i din cirkel'
är sådär svävande vackert!
2005-05-20
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath