Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

N

En gång tyckte jag om dig.

Finns inte mycket jag inte hade gjort för dig,
om bara du hade bekräftat det lilla jag hoppades på.
Visat mig vilken väg att gå.
Men det gjorde du inte.

Så här går jag nu,
längs en annan väg.
Utan att titta tillbaka.
Utan att undra vad som fanns
vid slutet av den andra.

Och det känns så bra.




Fri vers av lindblad
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-01-05 17:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Så jag fäller upp min krage och går min egen väg...\" (U Lundell)
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad