Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( när man är blå

känns det ibland så...) 




Tröttheten tar livet.

Lägger huvudet på huggkubben-
Dra svärdet nån gång!
 
En igelkott tränger sig förbi i gräset.
Ska det bli det sista jag ser?

Nu har jag hållit andan så länge
Så det kan nästan vara det samma.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-01-05 17:18



Bookmark and Share


    Lillemor
Igelkottar är ett märvärdigt
släkte med dolda talanger..
det var väl det som diktjaget
uppfattade?
2008-01-06

  Lena Krantz VIP
En kompis till mig (inte nu längre för vi har tappat kontakten) berättade att hon var på väg att ge upp i livet och bara satte sig ner i trädgården och grät!
Då kom det en liten fågel och satte sig på hennes huvud....sådär som vilda fåglar aldrig gör...
Då grät hon lite till...
2008-01-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gör inte detta!
Vem, skall då
för oss skriva
och berätta?
2008-01-05

  Betlehemsstjärnan VIP
jag ler när jag läser det här..det skulle faktiskt bara fattas
att igelkotten ämnar bita dig i näsan, kanske då ilskan
skulle ge tröttheten på nöten...Härliga rader/B
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP