Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bättre nu.

På dagen syns saker som jag glömt
hopp
tro
och
kärlek.

Och jag kom ihåg att
jag
kan
ju
simma.

Jag hittade plåsterasken.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-05 17:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Count your blessings...
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP