Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite lugn och ro

vi är känner varandra i ytliga skikt
men vi känner också till saker om varandra
som vi inte lådsas om när vi är tillsammans
att vi vet om den andra
vi vet om varandra vad vi vet om oss själva

vi vet att vi är ytorna
dom som ska klara av att hålla klar sikt

vi har röjt upp i våra liv
på ytorna
därför blir ytorna viktiga

vi håller bråtet ifrån oss
vi vill inte ha bråk


ingen ensamhet att lida i
ingen synlig ensamhet
och nästan ingen osynlig

ingen oberäknelighet

vi vill ha ett leende och allt är bra

när vi träffas är allt bra och fint och mysigt
vi är lugna som två svarta små kärr
och vi köper varandras stories

vi tycker om att fika och prata om bra saker
vi är trötta på bråk

lite lugn och ro med scones och te och
i vrårna ligger våra skuggor gömda för en stund




Fri vers av Arwen
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-06 01:33



Bookmark and Share


    Mattias Karlsson
Jag gillar temat och stämningen. De sex sista raderna är extra bra.
2008-01-06

  Maria Zena Viklund
jag tror inte vi orkar mer, våra bägare är överfyllda av skräp och anden har ingen mening, bra skrivet!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen