Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igen och igen och igen


Hoppas

Plötsligt hörde jag
ett skratt från din säng

Det var nå't kul på radion

Plötsligt såg jag
du hade rakat dig

fast du var ledig

Plötsligt kände jag
mitt hjärta slå igen

hoppfullt sprängde det bröstet
 
dammluckorna öppnades
jag låste in mig på hemlighuset

och grät av lättnad.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-07 14:31



Bookmark and Share


    eva m h
Oj jag kände lättnaden där på slutet!
2008-01-07

    papillon
Din föregående dikt och denna ger tillsammans en kusligt exakt bild av en depression och lyckan över de första tecknen på att den ändå skall ge sig - du har en sällsam förmåga att ge ord åt vardagsdramatiken.
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP