Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lysrör

Inget dom säger om mig är jag
jag försöker komma på vad säga göra visa dölja
för att
kunna synas
inte för att bli sedd
det är inte det jag vill
men jag vill bli sedd såsom jag på riktigt ser ut

men så synlig är jag inte
på grund av alla misslyckade försök
det är därför jag blinkar och knastrar som ett
lysrör påväg att slockna




Fri vers av Arwen
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-07 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen