Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dojnk! dagens boktips

den vassa eggen, ja

det är när du måste smyga som en stäppvarg
ständigt hålla dig på drift undan den där korpen
i krig och fred
för klockan klämtar för dig
så tillbringa lite tid i det röda rummet
men akta dig för att bli en Romeo eller Julia,
bli den store Gatsby hellre
en vandrare som följer sitt spår
men aldrig för snabba cash
din stund på jorden är som vit Oleander,
fördjupade studier i katastrofysik
i mörkrets hjärta söker du efter upplysning
i böckerna finner du kanske din Siddharta




Fri vers av Arwen
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-07 23:45



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
gillas!!
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen