Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flöjtton

Jag rörde vid dimma
och den gav efter

jag rörde vid moln
och fick droppar i min hand

jag rörde vid tårar
och fick se dina ögon.

Det spricker upp
och ljusnar

en panflöjt i bergen
målar med penseldrag
en slinga i mitt hjärta.

En panflöjt målar mitt hjärta.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-08 22:20



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint och hoppfullt skrivet och beskrivet.
2008-01-09

  Rachel Roth
den är riktigt fin denna flöjton....
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP