Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förödd och blödd

ekot av min forntid

då jag var ett ess

i spetsen av mitt yrke

 

berättelsen om

din syster som efter ett år

gråter varje dag

 

när hon lämnar sin avdelning

som en gång var min 

och talar med dig

 

om sina små

livegna

cancerpatienterna

 

jag känner inte längre skuld

att jag lämnade

jag känner sorg

 

det tog mer liv

än barnens

att vårda dem 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-01-09 16:39



Bookmark and Share


    papillon
Jag vet
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP