Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domen

Granitens nyanser i grått
skrovlighet och skuggor
med tiden mossbelupet

Där sprängde anfadern
gravsten ur berget
och knackade namn

Allt strävar efter att gömma sig
under ett skyddande täcke
för solens strålar svider

När dagen kommer
ska skuggorna blekna
och skuld sonas.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2008-01-10 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP