Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agat på snöre

Jag samlar alla ord och koncentrerar dem
i en ädelsten- kanhända en agat
och hänger dem i snöre om halsen
så du ska kunna ta dem i din hand
ibland.

Jag samlar alla orden som jag älskar
och låter dem få yta och form
putsar stenen tills den blänker
när månen tittar fram och speglar sig
däri.

Jag samlar alla mina tankar i ord
så de kan flyttas från mitt sinne till ditt
klinga där och kanske väcka tankar
som måhända lite liknar mina
hos dig.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-01-10 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som är fin och hudvarm, som ett stensmycke man haft hängande i ett snöre om halsen :)
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP