Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slumpen

slumpen är ibland god och ibland marig
den har allt att säga om vem jag är
utan slumpen fanns jag inte

och utan slumpen mötte jag inga djävlar och inga
fjärlisfångare

utan slumpen fanns ingen kultur och inget liv
slumpen ställer inga frågor och ger inga svar
den är föränderlig och alltid lika påtagligt osynlig
i sin slumpartade aktion




Fri vers av Arwen
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-11 14:27



Bookmark and Share


  berxper
Om inte gud finns, då är det bara slumpen kvar!
2008-01-11

  Ronny Berk
en intressant fisosofisk text text som ställer mej i fundering...hur mycket kan tankar och drömmar styra slumpen i den ena eller andra riktningen... eller är det slumpen som fångar tanken...
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen