Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnsjuksköterska

Små, små fågelungar
och stora slynglar med fjun på hakan,
långa balettflickor
och små kavata sjökaptener

när jag går från rum till rum
möts jag av er

Det är alltid lika spännande
på en barnavdelning.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-13 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP