Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon i smaragd

 

Idag vaknade himlen i ljusaste grönt
skimrade skyn av smaragders glans

Lyfte molnen högt på sina armar
ropade ut solens ankomst i regnbågsröst

Månens älskade vaknade blödande
ur sin mardrömssömn

Strålade ut sin skönhetssmärta
och smekte himlen till gyllene som tack

Idag vaknade himlen i ljusaste grönt
till stjärnors vaggvisetoner

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 593 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-14 12:30



Bookmark and Share


  Thurizas
sagolikt,finner inga mer ord än just det=)
2008-02-03

  Michaela Dutius
Så oerhört vacker- blir djupt berörd
2008-01-16

    EllenCalmira
Himmelsk poesi
Gudomligt vackert
beskrivande.
2008-01-14

  Michaela Dutius
Så underbart vacker dikt om en fin morgon.l
Vi behöver såna morgnar nu där vi bländade av ljuset börjar leva efter vandringen i mörkolanden
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP