Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkedom

Det är länge sen nu
som jag sörjde över sånt
som gav tårar förut.

Underligt är det
att jag aldrig märkte
när tårarnas skål tog slut.

Kan samtal och tid
helt enkelt
ge frid?

Det var ord förut
men verklighet nu.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-14 13:32



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja samtal är att göra saker förståeligt- så nog ger det frid
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP