Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fyra årstiderna

Såtid Regntid
Torrtid Skördetid

Så ser året ut
nån annanstans än här.

Om inte alla årstider
kommer som de ska
blir det SVÄLT.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2008-01-15 15:43



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Sjukdom och törst
drabbar hårdast. Och först.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP