Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Jag har känt dig
hela ditt barnaliv
och nu är du vuxen
på nåt vis

Det känns konstigt
att lämna dig
för ett annat jobb
jag trodde du skulle hinna lämna först

Jag har låtit de andra
ta hand om dig
för att du skulle känna dig trygg
med dem

Men det känns ännu mer som ett svek
när jag sneglar mot dig
och vet att du vet.

Alla ord som ursäktar
rinner mellan fingrarna
som vatten som tårar
och vi ska snart gå skilda vägar.

Hur säger man Lycka till
med ditt liv
när man vet hur svårt det är
och när man känner det så här?

Farväl.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-15 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP