Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min kompis


Ett nödrop

Så ont det gör i mitt hjärta,
min vän,
så ont,

då du sitter på golvet med lådorna omkring dig
och ska dela upp ert gemensamma liv
undrande om han har rätt
i att du är galen.

Du är inte galen.
Men det gör ont,
så ont,
att dela upp livet
i lådor.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-15 15:45



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Det här känns obevekligt igen...även smärtan!
Bra skildrat!
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP