Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när alla är bäst och jag ligger utanför skalan för sämst

jag var så dum
ville nångång komma först
över mållinjen
jag ville enligt elitistiskt tänkande någongång vara bäst
på vadsomhelst
för att betyda något
och för att inte tyna bort
jag var så dum

för jag måste göra revolution
jag kan inte spela med
för jag är inte elit

jag var trött på att kampa antar jag
trött på att gå emot
det tär på krafterna att ständigt vara passande
opassande

jag förstår dom tunga kriminella
jag är en helt vanlig liten människa som förstår
precis hur de måste känna sig
kan man inte vara med så måste man gå emot
man måste för att inte sluta upphöra

jag är en lådsasmänniska
jag tar avstånd nu
jag orkar inte tävla
jag går in i mig själv
och om nån likasinnad vill komma och säga hej
så svarar jag

jag lådsas att jag inte finns och
att jag finns
i närvaro av resten




Fri vers av Arwen
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-17 23:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en kraftfullt utformad text med djupa känslor väl beskrivna... jagformen förstärker diktarjagets budskap...
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen